Huis gekocht?

De eigendom van een huis kan niet zonder tussenkomst van de notaris worden overgedragen. Doorgaans kiest de koper de notaris.

De notaris maakt de leveringsakte en de eventuele hypotheekakte. Tussen het tekenen van de koopovereenkomst en de dag dat u de sleutel krijgt zitten minimaal enkele weken. Tijdens dat traject zorgt Notaris Appel ervoor dat u goed wordt geÔnformeerd over de gang van zaken en staan wij u met raad en daad terzijde. Dat hoort bij onze normale service.

Mocht u tijdens het aankoop proces met ons van gedachten willen wisselen over de juridische consequenties van de aankoop van een woning dan mag u ons altijd bellen. We zijn geen makelaar, geen financieel adviseur en zeker geen bouwkundige, maar wel heel goede juristen waar u maar mooi profijt van kunt hebben.  Een telefoontje kost ons relatief weinig tijd en kost dus niks.

Bovendien kunnen we u verwijzen naar goede makelaars en financiŽle adviseurs  uit de regio waar we vaak  mee samenwerken en waar we u met een  gerust hart naar toe durven te sturen. Adviseurs die er hetzelfde in staan als wij, een goed gedegen advies voor een eerlijke prijs.

 

NOTARISPRAKTIJK APPEL B.V.
STRAATWEG 30c
3604 BB MAARSSEN

T 0346 290760
E info@notarisappel.nl
www.notarisappel.nl

 

  

Copyright © 2021 NOTARIS APPEL. Alle rechten voorbehouden.